De slimme stad is altijd verbonden
Slimme stad
Altijd verbonden
Lees meer
De inclusieve stad is uitnodigend voor iedereen
Inclusieve stad
Uitnodigend voor iedereen
Lees meer
De leefbare stad biedt een aantrekkelijke omgeving om te wonen, werken en recreëren
Leefbare stad
Een aantrekkelijke omgeving om te wonen, werken en recreëren
Lees meer
Een duurzame stad is er voor huidige en toekomstige generaties
Duurzame stad
Voor huidige en toekomstige generaties
Lees meer
De Mobiele Stad
De Mobiele Stad
De Mobiele Stad

De one stop shop voor slimme steden

Welkom op de beta versie van het WeCity Platform.
 
Wij zijn hard bezig een plek te creëren waar je terecht kunt voor al je vragen en wensen omtrent slimme oplossingen in de openbare ruimte. Onze reis is pas net begonnen, maar onze ambitie is groot! We willen jou daar graag bij betrekken omdat we geloven dat samen reizen waardevoller is dan alleen.
 
De komende tijd blijven we updates doen aan het platform. We sluiten niet uit dat er nog wat hobbels op de weg zitten en niet alles meteen perfect werkt. Als medepassagier stellen wij het zeer op prijs als je ons laat weten wanneer er iets niet werkt of juist als je ergens heel blij van wordt :-).

 

WeCity helpt steden om duurzamer, leefbaarder, inclusiever en flexibeler te worden. Ofwel: slimmer. Dit doen we met een open en transparant platform dat vraag en aanbod voor Smart City oplossingen samenbrengt.

 

Een marktplaats die elk product, dienst of oplossing die voldoet aan transparante, open criteria meer mogelijkheden biedt. En die het selectieproces voor steden eenvoudiger maakt, zonder langdurige aanbestedingsprocessen. 

 

WeCity verbindt en ontzorgt. Met een betrouwbaar, open ecosysteem voor data, sensoren en oplossingen. Toegankelijk voor iedere leverancier. En met duidelijk service- en contractmanagement, zodat proces en kwaliteit gewaarborgd zijn. Dat geeft keuzevrijheid én biedt waarborgen. Het is de betrouwbare “one stop shop” for smart city solutions

Een slimme stad bouwen we samen

Samen maken we de slimme stad

Samen maken we de slimme stad

Oplossingen voor leefbare, duurzame, inclusieve steden vragen samenwerking, vertrouwen en transparantie. Technologie en data kúnnen een belangrijke bijdrage leveren. Mits ze voldoen aan heldere criteria. Dat geeft aanbieders én afnemers duidelijkheid.

Maak een account

Slimme oplossingen